Updates

1e kwartaal rapport van Nash

By mei 23, 2019 No Comments

Consenses is vorige week geweest en Nash heeft daar met vele mensen en investeerders gesproken. Vandaag kwam het 1e rapport van 2019 uit. Hierbij een samenvatting:

Het jaar begon op volle snelheid voor Nash. Nash heeft verschillende mijlpalen bereikt, met als hoogtepunt het bètaprogramma in april. Tijdens het eerste kwartaal hebben ze gewerkt aan meerdere iteraties van de Nash Exchange interface, gebruikmakend van gebruikerstests om de lancering van het tokens management en handelsplatform te optimaliseren. Tegelijkertijd heeft Nash de specificatie voor de betalingsoplossing aanzienlijk verfijnd en heeft de afdeling Marketing en Communicatie een ondersteuningsteam opgericht. Nash blijft grote vorderingen maken op juridische fronten en de inspanningen van het team op het gebied van compliance leveren positieve resultaten op. Last but not least: was een andere belangrijke mijlpaal voor Nash, de afronding van het Bitcoin-handelsprotocol.

Overzicht van de werkzaamheden

De belangrijkste focus in het afgelopen kwartaal waren de gebruikers, zowel in termen van gebruikersacquisitie als gebruikerservaring. Februari stond de lancering van de nieuwe website en de lancering van het verwijzingsprogramma, en Nash begon in maart met uitgebreide tests en testen door gebruikers, wat resulteerde in de opening van het Equilibrium bètaplatform voor alle leden van de Nash Community.

Nash is zeer blij met de volgende resultaten van het kwartaal te rapporteren:

  • 32.000 nieuwe gebruikers hebben zich voor Nash aangemeld als gevolg van ons verwijzingsprogramma.
  • In combinatie met deelnemers aan de token-verkoop heeft Nash potentieel 200.000 klanten die al bekend zijn met en geïnteresseerd zijn in het gebruik van het platform bij de lancering.
  • Het beveiligingsbeoordelingsproces is voltooid.
  • Het tokenlijstprocedure is nu afgerond
  • De gebruikerstests uitgevoerd in maart en april hebben Nash zover gebracht dat ze tevreden zijn met de gebruikerservaring van de MVP-ontwerpen.
  • Nash heeft de protocolspecificatie voor de Bitcoin-handel op Nash afgerond, die binnenkort na de lancering zal worden geïmplementeerd.

technologiebedrijf voor gedecentraliseerde financiën

Fabio: “We see ourselves as a technology company for decentralized finance, using blockchain as infrastructure for the digital finance space.”

Nash ziet zichzelf als een technologiebedrijf voor gedecentraliseerde financiën, waarbij zij de blockchain gebruiken als infrastructuur voor de digitale financiële ruimte. Nash zijn producten zijn erop gericht om de beveiliging en efficiëntie van blockchain tot traditionele financiering te brengen en bieden altijd de best mogelijke gebruikerservaring. Nash is erg verheugd dat ze in het afgelopen kwartaal zo’n tastbare vooruitgang hebben geboekt.

Meeting Nash Exchange op Consensus

Zie hier het filmpje van iemand die al lang in de Crypto Wereld zich begeeft en het team heeft ontmoet op Consensus 2019.
(Vanaf minuut 8)

 

 

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

 

Leave a Reply