Updates

Beta-testen voor Nash Exchange bekend

By april 2, 2019 No Comments

Beta-testen: schema voor het perfectioneren van Nash Exchange

Nash begint vandaag aan ons bètatestprogramma voor gemeenschappen, zoals we in februari bij NEO DevCon hebben aangekondigd.

Bètatesten is een cruciaal element van softwareontwikkeling dat binnen de blockchain-ruimte erg over het hoofd wordt gezien. Niet alleen is bètatesten essentieel voor het vinden van fouten, maar het is ook een belangrijk aspect van gebruikersgericht ontwerp. Door onze community toe te staan ​​om Nash te testen, vangen we allebei de foutmeldingen in de software op en krijgen we waardevolle feedback over de ervaring van het eerste gebruik van ons platform. Op deze manier kunnen onze ontwerpers onze interface verder verfijnen en de intuïtieve, naadloze ervaring bieden die blockchain vereist om massale acceptatie te kunnen zien. Gebruikersfeedback is cruciaal om iedereen gedistribueerde financiering te bieden.

We zullen drie versies van onze communautaire bèta gebruiken: Bluefield, Subgame en Equilibrium. Elke nieuwe versie bevat verbeteringen op basis van de vorige testronde en feedback. We blijven functies toevoegen en openen het proces voor steeds meer gebruikers. Tegen het einde van april zal iedereen in de Nash Community zijn uitgenodigd om te testen.

Er is al contact opgenomen met Nash Community-leden die zijn geselecteerd voor Bluefield. Diegenen die voor Subgame zijn geselecteerd, ontvangen tegen eind maandag 1 april een bericht via de community. Invites for Equilibrium zal later in april via de Gemeenschap worden verspreid.

Bèta-uitnodigingen bevatten een unieke verwijzingscode, samen met instructies voor toegang tot het platform en het geven van feedback.

nash exchange

31 maart: Bluefield

De eerste fase van onze communautaire bèta staat open voor ongeveer 50 gebruikers, die al zijn gecontacteerd. Deze testfase zal worden uitgevoerd met persoonlijke interviews en onder NDA. De volgende platformfuncties zijn beschikbaar:

 • Centraal accountsysteem
 • Middelen voor fondsenbeheer
 • Geavanceerde uitwisselingsinterface
 • We verwachten dat deze fase ongeveer 80% van de bugs zal opvangen en we zullen ons richten op gebruikersinterfaces die van invloed zijn op professionele handelaren.

John Forbes Nash, de beroemde wiskundige en een van de grondleggers van de speltheorie, werd geboren in Bluefield, West Virginia, op 13 juni 1928.

14 april: Subgame

Verdere leden van de community zullen worden uitgenodigd voor de tweede fase van onze bèta, waardoor het totale aantal testers oploopt tot ca. 250. Testers zijn vrij om hun indrukken met de wereld te delen, met uitzondering van gebruikers die zijn uitgenodigd voor persoonlijke interviews onder NDA. De volgende platformfuncties zijn beschikbaar:

 • Centraal accountsysteem
 • Middelen voor fondsenbeheer
 • Geavanceerde uitwisselingsinterface
 • Vereenvoudigde uitwisselingsinterface
 • We verwachten dat deze fase de meeste resterende bugs zal opvangen en we zullen ons richten op UI-problemen die van invloed zijn op algemene gebruikers.

In de speltheorie maakt een subspel deel uit van een spel dat plaatsvindt nadat een reeks zetten al is gemaakt.

26 april: Evenwicht

De derde fase van onze bèta zal voor de gehele Nash-gemeenschap worden geopend, wat een totaal van ongeveer. 1000 testers, gebaseerd op de cijfers van vandaag. De volgende platformfuncties zijn beschikbaar:

 • Centraal accountsysteem
 • Middelen voor fondsenbeheer
 • Geavanceerde uitwisselingsinterface
 • Vereenvoudigde uitwisselingsinterface
 • Markten bekijken
 • Deze fase moet eventuele resterende problemen glad strijken en een voorbeeld zijn van ons lanceringsproduct.

In de speltheorie is een evenwicht een situatie waarin de strategieën van spelers elkaar compenseren, zodat de toestand van het spel stabiel blijft. John Nash beschreef het beroemde Nash-evenwicht, waarin spelers elkaars strategieën kennen en geen voordeel halen uit het veranderen van hun eigen strategieën.

Geen van deze testfasen zal plaatsvinden op de NEO en Ethereum mainnets. Als zodanig zijn Nash Exchange-token (NEX) uitzet- en fiat-gateways niet beschikbaar binnen het bètaplatform zelf. Geselecteerde gebruikers zullen echter worden uitgenodigd voor persoonlijke interviewsessies om de uitlijnings- en fiat-gatewayinterfaces te testen. Hetzelfde geldt voor onze geïntegreerde KYC-procedure.

Als u nog geen lid bent van de Nash Community maar geïnteresseerd bent in het testen van ons product, heeft u nog tijd om deel te nemen voordat we uitnodigingen voor de Equilibrium-fase uitbrengen!

Leave a Reply