Updates

Binance gehacked, het is tijd voor een DEX

By mei 8, 2019 No Comments

Cryptocurrency exchange Binance heeft een “grootschalige” datalek bevestigd, waarin hackers meer dan $ 40 miljoen aan cryptocurrency hebben gestolen. In een verklaring zei het bedrijf dat hackers API-sleutels, twee-factorcodes en andere informatie in de aanval stalen.

Binance traceerde de diefstal van cryptocurrency – meer dan 7.000 bitcoins op het moment van schrijven – naar een enkele portefeuille nadat de hackers de inhoud van de bitcoin-hot wallet van het bedrijf hadden gestolen. Binance, de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld naar volume, zei dat de diefstal ongeveer 2 procent van zijn totale bitcoinposities heeft beïnvloed.

binance

Ons Advies voor nu:

Heb jij 2FA op Binance aanstaan? Volg dan dit stappenplan:

  1. Verander EERST je wachtwoord op Binance Exchange
  2. Zet je oude 2FA code uit
  3. Zet een nieuwe 2FA code aan

Doe je dit in de verkeerde volgorde, dan is de kans groter om ook gehacked te worden, mochten hackers al jouw inloggegevens gestolen hebben.

Het is tijd voor een DEX: Nash Exchange

Nu is het tijd voor een echte DEX, waarbij je zelf beheert en dus niets via de exchange gestolen kan worden. Mits je zelf geen fouten maakt uiteraard! Nash Exchange zal hoogst waarschijnlijk in juni of juli Live gaan, maar je kunt je nu al aanmelden!

Meld je vast aan voor de Nash Exchange.

Nash Exchange Sign Up

Succes!

nash exchange

 

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

Leave a Reply