Bitcoin Futures zijn nieuw in de crypto coin wereld. Deze Bitcoin Futures zijn verhandelbaar vanaf 10 december 2018. Deze futures zijn vehandelbaar op de Cboe exchange en vanaf 18 december op de CME exchange. Of dit de koers omhoog van Bitcoin zal veranderen? Dat weet nog niemand.

bitcoin futures

Wat zijn Bitcoin Futures?

Op het moment dat Bitcoin Futures verhandelbaar worden kunnen mensen en/of bedrijven speculeren op een daling of stijging van de Bitcoin koers. Je kunt ‘Short’ gaan en ‘Long’ gaan op Bitcoin. Op het moment dat je met de Bitcoin Futures Long gaat. Speculeer je op een stijging van de Bitcoin koers.

Deze Bitcoin Futures zijn gekomen omdat er simpelweg veel vraag naar was om in te spelen om de koersschommelingen van de Bitcoin. Uiteindelijk zullen naar verwachting ook deze Bitcoin Futures er voor zorgen dat er altijd koersschommeling blijven.

Ook alle updates van Coinudpate ontvangen?

[vc_btn class=”appbutton” title=”Stuur: Updates AAN!” style=”3d” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-whatsapp” add_icon=”true”]

bitcoin futures

Waar kun je Bitcoin futures kopen?

Zometeen kunt u de Bitcoin Futures kopen en verhandelen op de CBOE exhange en de CME Exchange. Via de broker Lynx kun je in deze Bitcoin Futures handelen. Maar ook via de ABN Amro is dit mogelijk, uiteraard loop je grote risico’s op het moment dat je in de futures gaat investeren en je speculeert helemaal verkeerd. Je kunt grote verliezen lijden, maar de winsten kunnen daarbij ook des te hoger zijn. Bitcoin futures kopen kan dus op meerdere plekken op verschillende exchanges.

Bitcoin Futures maken Bitcoin volwassen

Door deze Bitcoin Futures wordt eigenlijk ook aangegeven dat Bitcoin algeheel is geaccepteerd in de wereld. Nu kunnen de beleggers die bij brokers handelen ook inspelen op de Bitcoin koers in de cypto markt. Nu Bitcoin is geaccepteerd kan die voor een boost zorgen voor de koers en kan de koers nog wel eens veel harder omhoog schieten dan iedereen denkt. Ook beleggen in Bitcoin Futures?

Hierbij de Bitcoin koers van het afgelopen jaar.

bitcoin futures kopen