Updates

Bitcoin in de driehoek

By oktober 3, 2018 No Comments

De koers van Bitcoin zit in de driehoek vorm en de punt van de driehoek wordt als maar kleiner. Uiteindelijk zal Bitcoin of omlaag of omhoog ‘moeten’ uitbreken. Althans, dat wordt gedacht. Zoals te zien is in afbeelding hieronder zal dit uiterlijk eind oktober / begin november moeten gebeuren. Tenminste dit is de verwachting, in de wereld van Crypto weet je het nooit!

bitcoin driehoek

Waarom naar boven?

1. Eindejaarsrally

Zowel als bij aandelen als Bitcoin zien we vaak een eindejaarsrally. Dit gebeurde ook in 2016 en 2017 bij Bitcoin De eerste afbeelding is 2016, de tweede is van 2017 (vorig jaar).

2016 bitcoin2017 bitcoin

2. Sentiment

Het sentiment is dat mensen hun interest hebben verloren in Bitcoin. Als we kijken bij Google Trends, zien we ‘bitcoin kopen’ op het allerlaagst van de afgelopen 12 maanden. Mensen zijn het vergeten en dan slaan juist de grote spelers weer toe.

bitcoin kopen

3. Bitcoin Driehoek

Vaak bij een driehoek zoals nu bij Bitcoin is de opwaartse beweging vaker voor gekomen dan een neerwaartse. Ongeveer 60% breekt uit naar boven, en 40% dus naar beneden.

Advies komende weken

Vele mensen op Youtube en andere nieuwswebsites over Crypto zeggen dat hij naar boven zal uitbreken. Wij weten het ook niet zeker, maar verwachten ook een opwaartse beweging. Ons advies over komende weken is om goed op te passen, want ook een neerwaartse beweging is zeer goed mogelijk.

Mocht hij naar boven uitbreken, dan zien we een hard opwaartse beweging, en zal Bitcoin misschien wel erg snel naar de $ 10.000 gaan. Mocht hij naar beneden gaan, dan is $ 4.000 snel in zicht.

Kijk ook dit filmpje voor meer info

NEON Exchange NEX

De Livegang van de NEON Exchange NEX laat nog even op zich wachten. Net als de ICO start, duurde dit ook langer dan verwacht. In de roadmap staat dat de exchange Live zal gaan in de herfst van 2018. Aangezien de herfst tot 21 december is, heeft het NEX nog even om de exchange perfect te maken.

Wij van Coinupdate verwachten een goede exchange met een hoop volume in de komende maanden. Vele mensen zullen de NEX tokens gaan staken op het platform, hier ontvang je dan een percentage van de fee voor.

Wil je bereken hoeveel dividend je kan ontvangen met het staken van NEX?

Gebruik de NEX Calculator:

NEX Calculator

Yggdrash listing

Yggdrash heeft het meeste stemmen gekregen bij de stemming van Bitfinex & Ethfinex. Yggdrash zal daarom snel worden gelist op deze exchanges. Yggdrash is een mooi project.

yggdrash

Wat doet YGGdrash?

Het Yggdrash-ecosysteem helpt bedrijven bij het bouwen van een flexibel blockchain-platform dat van toepassing is op uiteenlopende bedrijven als cryptocurrency, onroerend goed, aandelenmarkt en bedrijven. Yggdrash werkt aan businesscases op gebieden waar zij veel kennis over hebben, DEX (Decentralized Exchange Platform) en Remittance. Daarbij zal het praktische bruikbaarheid gaan bewijzen.

Zelfs in deze bearmarket is het voor lange termijn goed om deze coin in bezig te hebben.

yggdrash logo

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

Leave a Reply