Bitcoins kopen

Bitcoins kopen is tegenwoordig heel normaal. De koers van de bitcoin stijgt enorm en je kunt mooie winsten maken als je op het juiste moment de Bitcoin koopt. Bitcoin zal naar verwachting in de toekomst het nieuwe betaalmiddel worden voor alles.

Bitcoins kopen is misschien moeilijker dan je denkt. Echter, in werkelijkheid is het heel eenvoudig. Er zijn twee dingen die je moet doen.

  1. Je moet een adres hebben waar je ze heen kunt sturen
  2. Je moet Bitcoins kopen op bij een handelaar

Bitcoin offline wallet

Je moet op een handelsplatform een wallet aanmaken of je download de offline wallet van Bitcoin. Het voordeel van een offline wallet is dat je ze veilig kunt opbergen en er geen hackers bij kunnen komen. De offline wallet kun je downloaden op de website: bitcoin.org.

In de offline wallet kun je bitcoin adres aanmaken. Hier kun je ze heen sturen.

bitcoin kopen

Bitcoins kopen voor een online wallet

Ook kun je een online wallet aanmaken op een handelsplatform. Voorbeelden zijn Poloniex, Kraken of Nova exchange. Op deze platformen kun je handelen in Bitcoins en nog vele andere coins. Ook kun je hier een Bitcoin adres aanmaken. Eerst Bitcoins kopen, dan naar je Bitcoin adres toe sturen.


Bitcoins online kopen

Nu we weten waar we de coins heen moeten sturen, gaan we ze nu kopen. Bitcoins kopen doe je bij een handelaar, bijvoorbeeld litebit.eu of bitonic.nl. Op deze twee platformen kun je heel makkelijk bitcoins kopen. Je voert het aantal in wat je wilt kopen en daarna naar het adres van jouw bitcoin wallet en klaar ben je. Het betalen kan vaak met iDeal.

Let op: Zorg dat je bij het bitcoins kopen altijd het juiste bitcoin wallet adres invoert. Voer je het verkeerde Bitcoin adres in, dan kan het niet meer terug en ben je het kwijt.

online bitcoin kopen

Vragen over Bitcoins kopen?

Heb je nog vragen over het Bitcoins kopen? Laat het mij weten en ik help je hierbij.