Bittrex beveiligen met wpa2

Bittrex beveiligen met wpa2 is eerder noodzakelijk dan een leuke bijkomstigheid. Met een wpa2 beveiliging zorg je ervoor dat jouw Bittrex account heel veilig is en alleen jij er op kan inloggen. Door deze beveiligen moet jij met je telefoon een extra code invoeren op je Bittrex account op het moment dat je gaat inloggen. Hoe je dit kunt activeren lees je hier.

bittrex beveiligen wpa2

Wat is wpa2?

Eerst leggen we uit wat wpa2 betekent. wpa2 is een nieuw beveiligingssysteem, de opvolger van wpa. WPA2 is uitermate geschikt voor particuliere en professionele instellingen. Door het wpa2 te beveiligen, versleutel je extra goed de wachtwoorden die je gebruikt om in te loggen op je Bittrex account. Doordat je Bittrex gaat beveiligen met wpa2 heb je de meest veilige coderingsmoethode.

Google Authenticator gebruiken en Bittrex beveiligen met wpa2!

Ten eerste moet je de Google Authenticator downloaden op je smartphone. Je kunt dit programma ook gebruiken op je laptop, met Google chrome. Maar om het zo veilig mogelijk te houden, gebruiken we je smartphone. Download en installeer de Google Authenticator op je smartphone:

Voor iPhone gebruikers: klik hier

Voor Android gebruikers: klik hier

Na het downloaden van de app, gaan we naar Bittrex.com om deze functie aan te zetten.

Hoe beveilig je Bittrex met wpa2

Na het inloggen bij Bittrex ga je naar Settings rechtsbovenin.

Settings Bittrex beveiligen

Vervolgens kom je in het scherm waar je Bittrex gaat beveiligen met wpa2. Let op: De 16-cijferige code die in het scherm komt moet je opslaan of uitprinten! Op het moment dat je de telefoon verliest en kwijtraakt kun je met deze code de Google Authenticator herstellen en terug draaien. Na het opschrijven van deze code ga je naar de app van je telefoon. Met de Google Authenticator app druk je op de rode plus en maak je een foto van de afbeelding op je scherm. Nu activeert de app de beveiliging. Er staat een code in het scherm van je smartphone. Deze voer je in bij het invoerveld: ‘Authenticator Code’. Vervolgens klik je op de blauwe button ‘Enable 2FA’. Vervolgens ga je naar je mail account waarin je een mail hebt ontvangen en waarbij je op de link moet klikken in de mail. Hierna activeer je de two-factor-authentication. Goedzo, je hebt je Bittrex account beveiligd met wpa2!

Bittrex beveiligen wpa2

Goed zo! Je hebt nu de app geactiveerd en beveiligd. In het vervolg moet je altijd bij Bittrex inloggen met de wpa2 code als beveiliging.

Meer weten over Bittrex beveiligen met wpa2?

Kom je er niet uit en wil je graag meer informaite over het beveiligen van je Bittrex account met de Google Authenticator? Neem contact op met Coinupdate!