Updates

Coinupdate op Blockchain Expo Europe 2018

By juni 28, 2018 No Comments

Gister en vandaag was Coinupdate aanwezig op één van de grootste evenementen in de wereld van Blockchain: Blockchain Expo Europe 2018.

Blockchain Expo was in de Rai Amsterdam en was een geweldig event waar we vele bekende mensen hebben ontmoet, zowel in de wereld van Blockchain als Crypto. Maar deze werelden hangen natuurlijk nauw samen.

blockchainexpoeurope2018

Huobi.Pro

De exhange ‘Huobi Pro’  was aanwezig waar ook continu bezoekers bij stonden om toch informatie op te vangen waar Huobi naar toe wil. Huobi is druk bezig om zich te ontwikkelen en vanuit Azië zich ook te vestigen in Europa en Noord Amerika.

Huobi Token is al eens genoemd in februari in een artikel op Coinupdate: Artikel Huobi Token. Huobi Token is de token van de Huobi Exchange. Huobi is enorm aan het uitbreiden en wij verwachten daarom dat Huobi Token nog hard zal gaan stijgen komende maanden. In het artikel noemde ik dat Huobi Token minimaal een jaar vast gehouden moest worden. Dit denk ik nog steeds. Huobi Token staat momenteel al in de top 100 van Coinmarketcap, zelfs op plaats 52, waarbij ze precies een maand geleden nog op plaats 81 stonden. Grote vooruitgang dus ten opzichte van andere coins.

We waren dinsdag ook bij de Huobi Quant Summit aanwezig waar de gasten van Huobi een mooi verhaal vertelden over hoe Huobi zich aan het te ontwikkelen is!

Huobi Token is zeker één om in de wallet op te nemen!

huobi summit

Elastos

Één van de grotere projecten van de Crypto wereld was ook aanwezig: Elastos. Elastos al een aantal keren genoemd in één van de artikelen op Coinupdate, waaronder deze: Elastos op Binance.

Hier kon Binance Elastos gaan listen op basis van het aantal stemmen. Dit gebeurde uiteindelijk niet, omdat volgens Binance er oneerlijk zou worden gestemd. De stemmen op Elastos zouden door ‘bots’, dus nepaccounts worden gemaakt. Maar is dat wel de waarheid….?

Gister heb ik twee vragen gesteld aan Elastos:

1. Wat vinden jullie van Amsterdam?

Amsterdam is nice, nice food and many bikes, a lot of bikes!

2. Waarom is Elastos alleen op de Huobi Exchange gelist?

Als antwoord kreeg ik: Dit is omdat de code van de blockchain van Elastos alleen nog maar beschikbaar is voor Huobi. Huobi had eerder (aantal jaren terug) een samenwerking met Elastos. Hierdoor heeft Huobi wel de Blockchain code gekregen, en andere exchanges konden Elastos dus niet op de exchange listen, simpelweg omdat ze niet de code hadden.

Nu is Elastos zelf al flink aan het uitbreiden, in elk werelddeel hebben ze een aantal mensen zitten. Daarbij gaan ze de code van hun Blockchain komende maand, waarschijnlijk in juli vrijgeven, werd mij verteld. Hierdoor kan natuurlijk elke exchange Elastos listen. Ik verwacht daarom dat Elastos met het hoge volume in augustus of september al op vele andere exchanges te zien zal zijn, waaronder Binance!

Morgen is tevens een Elastos Meet Up in Amsterdam. Er werd mij verteld dat er morgen misschien wel een announcement naar buiten gebracht zal worden, welke dat is, en of ik het moet geloven weet ik nog niet. Wel weet ik dat Elastos in de komende maanden enorm zal groeien en belangrijk zal zijn voor de Crypto wereld.

Daarom: Buy Elastos!

Elastos Team

Chip in je arm

Vanuit Nederland zijn er ook bekende mensen gespot, waaronder Martijn Wismeijer. Martijn Wismeijer heeft een chip in zijn arm geïmplementeerd waar hij Bitcoins op kan zetten en hier mee ook kan betalen.

martijn wismeijer

President Liberland

Liberland op de kaart: liberland

Als extra zagen we vandaag de President van Liberland: Vít Jedlička.

president liberland

Vít Jedlička is de president van Liberland, een klein land dat op zichzelf wil staan, zonder regels en verplichtingen. Bekijk hieronder wat Liberland precies is!

 

De Blockchain Expo Europe 2018 was een groot succes en we hopen snel nog meer events te kunnen bezoeken.

 

Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

Leave a Reply