Updates

Crypto markt op de bodem?

By juni 13, 2018 No Comments

De afgelopen weken heeft de gehele Crypto markt weer flink klappen gekregen. Ook vanuit Coinupdate weten we niet precies waarom we zo hard omlaag gaan. Was de markt dan toch te hard omhoog gegaan in 2017 en hebben alle coins nog geen toegevoegde waarde op de markt?

Er zijn vele platformen die komende maanden Live gaan, waardoor de Crypto Coins uiteindelijk een stuk tastbaarder worden. Eind 2018 en begin 2019 gaan vele projecten echt werkend worden, waarvan de coins nu al gelanceerd zijn. Deze coins kunnen dan ook pas echt gebruikt worden.

Afgelopen weken

Uiteindelijk staat bijna alles nog in verbinding met elkaar.  Stijgt Bitcoin, dan stijgt de rest ook. Daalt Bitcoin, dan daalt de rest ook. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, waar BinanceCoin (BNB) er één van is.

Na consensus is de markt niet erg gestegen, eerder gedaald en de zomerdip heeft ook grote impact gehad, waardoor de totale marketcap nu ongeveer op 280 miljard staat.

Het vertrouwen is even helemaal weg bij Crypto Coin belegger, dat zien we vandaag ook weer aan de koersen. De dalingen blijven komen.

Marketcap juni

Komende dagen / weken

Als Bitcoin stijgt, wordt er geroepen dat Bitcoin zomaar op $ 11.500, $ 14.000 of zelfs weer $ 20.000 komt te staan. Nu Bitcoin aan het dalen is, roept iedereen dat Bitcoin naar de $ 4.000 of lager gaat. Iedereen weet het altijd erg goed, zo ook Coinupdate.

Onze verwachting is dat Bitcoin nog wel verder zal dalen, naar onder de $ 6.000. Er zal dan naar een steupunt moeten worden gezocht ergens in de $ 5.000. Als het moment daar is van de bodem, ergens boven $ 5.000, dan zal iedereen weer direct willen instappen en zal er een bounce omhoog komen, waarom Bitcoin weer snel boven de $ 6.000 zal komen te staan. Op dit moment zijn alle verkooporders rond de $ 6.400 direct opgekocht wat een goed teken is en dit misschen ook wel eens de bodem kan zijn…

Dit is onze verwachting en geen financieel advies!

Komende jaren

Hoe het ook zal gaan komende maanden en jaren, op lange termijn zal het zeker weten gaan stijgen. We hebben de technologie ‘Blockchain’ nodig om vele processen / transacties sneller, goedkoper en vooral beter te laten verlopen. Uiteindelijk zal het gaan om de adoptie van deze platformen en verschillende crypto coins…

Bekijk onderstaande twee afbeeldingen en trek je eigen conclusie. Zit je in de Crypto Coins voor lange termijn? Blijf dan lekker zitten en verkoop op een nieuwe top die in 2018 zal komen.

Alltime

In bovenstaande afbeelding zien we dat Bitcoin in 2018 de $ 20.000 zal gaan halen.

Op onderstaande afbeelding staat de ‘thrid bottom’ voor 2018 op ongeveer $ 4.000. Dit zou over 1 tot 3 maanden kunnen zijn. Als onderstaande gebeurt, gaat het nog een lange rit worden naar een nieuwe ATH van Bitcoin. Dan wordt een nieuwe ATH pas in 2020.

alltime 2

 

Binance Coin

Zoals eerder genoemd is Binance Coin redelijk stabiel in deze dalende markt. Ook bij een stijgende markt verwachten we dat Binance Coin zal gaan stijgen. Met Binance Coin kun je de transacties op Binance 50% goedkoper maken. Ook is Binance bezig om Euro Pairs op het platform in de komende maanden toe te gaan voegen. Zo kunnen mensen sneller handelen en met Euro’s alle coins kopen. Dit zal Binance een boost geven, waardoor er nog meer handel op het platform zal plaats vinden, hier door zal er nog meer Binance Coin gekocht worden.

Advies

Als advies willen we meegeven om altijd je eigen keuze te maken op basis van verschillende bronnen. Op het moment dat alles weer begint te stijgen kun je soms beter in de Altcoins gaan zitten. Bijvoorbeeld in ICX of Ethos, die momenteel beide onder de $ 2,- staan. Wij zien ICX & Ethos eerder naar de $ 10,- gaan dan Bitcoin naar $ 20.000.

blockchain

 

Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

Leave a Reply