Updates

Cryptocurrency regulatie?

By augustus 27, 2018 No Comments

Het blijft erg volatiel in de Crypto wereld. Voornamelijk de grotere coins stijgen of dalen dagelijks vaak meer dan tientallen procenten. Als we kijken naar bijvoorbeeld ICON: ICX is erg hard gestegen vanaf de nacht van 22 op 23 augustus tot aan nu. ICON Stond op $ 0,57 en stond afgelopen nacht boven de $ 1,- en nu inmiddels alweer op $ 0,88.

Door deze grote volatiliteit is het goed mogelijk om te daytraden en kun je veel winst maken als je de juiste beslissingen en trades maakt.

ICON Chart

Bitcoin dominantie

Als we kijken naar de dominantie van de grootste coins, zien we dat Bitcoin nog steeds aan het stijgen is. De BTC Dominance is op dit moment boven de 53%.

bitcoin market dominance

Crypto Regulatie

Het reguleren van de cryptocurrency’s is iets wat steeds vaker aan de orde komt. Zowel in Nederland als de rest van de wereld willen mensen dat de Crypto Coins geregeld gaan worden.

Dit heeft voordelen en nadelen. UpCounsel schrijft er ook over in zijn blog. Waarin uit wordt gelegd wat cryptocurrencies zijn, wat blockchain is en wat het verschil is tussen security tokens en utility tokens.

Lees meer over het reguleren van de cryptocurrencies op de website van UpCounsel.

Cryptocurrency Regulation

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

Leave a Reply