Updates

ETF’s komen er aan

By juli 16, 2018 No Comments

Het blijft nog even zijwaarts gaan in de Crypto wereld. Bitcoin vanmiddag weer met een klein sprongetje van $ 6.380 naar $ 6.600, blijft het nog steeds zwaar. Het geloof is nog steeds niet terug en mensen houden zich ook weer minder bezig met Crypto. Mensen geloven het wel en richten zich op de dagelijkse dingetjes. Dit is ook wat de grote spelers willen.

Bitcoin:

Toen Bitcoin in 2017 rond de $ 3.000 stond, zei iedereen: “Bitcoin 3.000, veel te duur.”

Toen Bitcoin rond $ 20.000 stond, zei iedereen: “Had ik maar Bitcoin gekocht toen deze nog onder de $ 5.000 stond.”

Nu staat Bitcoin weer op $ 6.600 vanaf dat hij is gedaald sinds de $ 20.000. Mensen vinden Bitcoin nu te wisselvallig en is nu weer te duur, dus kopen mensen nu niet meer.

Wij van Coinupdate verwachten eind 2018 toch ook wel nog dat Bitcoin boven de $ 25.000 komt te staan. Helemaal als het mogelijk wordt om ETF’s te kunnen verhandelen. We verwachten ook dat er dan weer mensen zijn die zullen roepen: “Had ik maar gekocht toen Bitcoin $ 6.000 was.”

Het is daarom nu juist belangrijk om je in Crypto te verdiepen en op het juiste moment in te stappen. Dat kan zijn als Bitcoin op $ 4.000 komt of dat kan nu zijn.

Maak uw eigen keuze en doe zelf research!

Reden voor komende maanden stijging: ‘ETF’

Één van de voornaamste redenen voor de stijging kan zijn dat de ETF’s mogelijk kunnen worden verhandeld. Er wordt verwacht dat vanaf kwartaal één in 2019 de ETF’s kunnen worden verhandeld op verschillende platformen. Een aantal dagen terug kwam dit bericht naar buiten van Crypto Insiders. Lees het gehele bericht goed door, voor alle belangrijke info!

crypto insiders

Of dit ook daadwerkelijk wordt beslist op 10 augustus, dat is nog lang niet zeker. Er kan zomaar uitstel van worden gevraagd en dat het een aantal maanden later pas wordt goed gekeurd of afgekeurd. De tijd zal dit leren.

Blackrock

Er zijn grote bedrijven bezig om de Bitcoin als ETF te laten verhandelen op hun handelsplatform. Zelfs de grootste ETF company Blackrock is hier mee bezig. Dit liet het bedrijf vandaag weten.

blackrock

 

Wat zijn Bitcoin ETF’s?

Allemaal leuk en aardig, maar wat zijn ETF’s? Lees dat snel hier!

Verschillende mooie stijgingen

Ook al gaan we over het algemeen nog redelijk zijwaarts, er blijven mooie stijgingen in de Crypto Markt zitten die voor leuke winsten kunnen zorgen, mits je die coin of token in bezit hebt.

Tenx steeg vandaag al met 60%, en in de afgelopen 3 weken steeg Tenx zelfs van $ 0,48 naar nu $ 1,20. De pareltjes zijn er nog altijd, je moet ze alleen weten te vinden, voordat het nieuws over de betreffende coin wordt gepubliceerd.

tenx

Verwachting

Komende weken verwachten we dat het niet meer zal dalen, hoogstens nog een keer naar $ 5.900. Maar verder dan dat niet.

Uiteraard mogen we nog niet officieel zeggen dat we in een bulltrend zitten, maar komen we eenmaal boven de $ 10.000 dollar voor Bitcoin, dan kan het wel eens hard gaan. Het moment dat Bitcoin boven $ 10.000 komt, kan nog wel een aantal maanden op zich laten wachten. We verwachten zo rond eind september / begin oktober dat we boven de $ 10.000 komen en daarna in een stroomversnelling naar $ 20.000 begin december.

 

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

Leave a Reply