Wil je graag Ethconnect kopen? Klik op onderstaande button!

Hoe koop je Ethconnect?

Als je Ethconnect wilt kopen, kan dat vanaf 1 november op een exchange. Maar dat kan vanaf 1 november ook via de website van ethconnect. Op deze website kun je je rechtsboven registreren. Bij het registreren onderin kun je ‘bartrcrypto’ invullen. Op deze manier zorgen we samen er voor dat we meer rente ontvagen.

ethconnect kopen

Rente ontvangen met Ethconnect

Net als Regalcoin en Bitconnect krijg je voor Ethconnect rente. Na het kopen van Ethconnect, zet je de coins in je eigen wallet en ontvang je dagelijks een rentebedrag. Hoeveel dit is, hangt af van het aantal mensen die deze coin kopen en hoeveel ze kopen. Bij Regalcoin is het rentebedrag gemiddeld 1,3% per dag! Goede investering dus. Snel Ethconnect kopen en veel rente ontvangen, meer dan bij de bank!

Koers van Ethconnect

De beginkoers van Ethconnect zal onder de $ 1,- liggen. We hebben vaak genoeg gezien dat de koers van een coin met rente enorm hard zal gaan stijgen. Soms binnen twee weken wel keer vijf, zoals bij Regalcoin. Van Ethconnect denk ik ook dat hij binnen een maand boven de $10,- zal staan.

Hulp bij Ethconnect kopen?

Wil je graag hulp met het Ethconnect kopen? Stuur mij een bericht en ik help je graag hierbij, mits je registreert met mijn account als referentie. Succes met Ethconnect kopen!