Wil je graag Firstcoin kopen? Dat is heel makkelijk. Firstcoin is een altcoin die op verschillende exchanges te koop is. Onder andere op de Yobit & op de Livecoin exchange.

Firstcoin is een altcoin die graag rekening wil gaan houden met de natuur. Met het project kun je betalingen verrichten in de hele wereld, althans dat is de bedoeling van de Coin. Het wil dezelfde weg inslaan als Bitcoin. Met Bitcoin kun je al op vele plekken betalen. Ook kun je online al veel producten er mee kopen.

firstcoin kopen online

Firstcoin kopen in een ATM

Firstcoin is zometeen te koop in een ATM, dus bij een geldautomaat. Op het moment dat dat gebeurt, is er heel veel mogelijk voor de Firstcoin. Bekijk de website van Firstcoin voor meer informatie over deze coin met veel potentie, of lees hieronder hoe je hem op de exchange kunt kopen.

Firstcoin kopen op een exchange

Nu wil je dus firstcoin kopen op een exchange? Ga naar bijvoorbeeld, meld je daar aan. Vervolgens kun je Bitcoin kopen . Bitcoin kopen kun je doen via Litebit.eu of een ander platform waar je dat graag zou willen. Op het moment dat de Bitcoin op Yobit staan kun je Firstcoin gaan kopen. Dit doe je door te handelen op de exchange. Hieronder zie je een voorbeeld van de Yobit exchange.

Als je aan de linkerkant kijkt, kun je daar zoeken naar de firstcoin, voordat je hem gaat kopen. Dan zie je in het midden de markt, waar de firstcoin verhandelbaar is. Hier kun je hem verkopen, maar ook kopen.

Kies het aantal bitcoin dat je wilt verkopen en daar het aantal firstcoin wilt voor kopen. Op de Livecoin exchange werkt dit nagenoeg hetzelfde.

Succes met het handelen!

Firstcoin kopen