Updates

Informatie over Blockchain

By mei 25, 2018 No Comments

Het is natuurlijk allemaal leuk, die duizenden Crytpo Coins waarbij de koersen dagelijks tientallen procenten dalen en stijgen. Maar de techniek er achter is nog veel interessanter en uiteindelijk belangrijker. Blockchain Valley in Zwolle stond 24 mei op het programma. Het evenement trok vele geïnteresseerden en belanghebbenden.

blockchain valley

Ook Coinupdate was aanwezig op de Blockchain Valley 2018 in Zwolle. Een erg interessante dag waar verschillende projecten werden verteld en goed werden uitgelegd. Tijdens deze dag kwam maar weer naar voren dat Blockchain echt de toekomst heeft en dat dit veel zal gaan veranderen in de gehele wereld.

coinupdate

Blockchain voor dummies

Tijdens het event kregen we een kaartje met link om een versie van het boek ‘Blockchain voor dummies’ te downloaden. Wil je nog een keer uitgelegd krijgen hoe blockchain nu precies in elkaar steekt? Klik op de afbeelding om dit boek te lezen!

blockchain voor dummies

Huidige markt

Nu nog even een update over de huidige crypto markt.

Vorige week was de Consensus 2018 in New York. Coinupdate en bijna de gehele markt had hier meer van verwacht, als in de trend van koersstijgingen. We hadden net als vorige jaren een flinke koersstijging verwacht. Op dit moment is er nog weinig positiefs met de koerst geweest, alleen een flinke daling.

Als we kijken naar de totale marketcap is deze ongeveer 70 miljard dollar gedaald. Van 400 miljard dollar van voor de consensus naar 330 miljard dollar nu. Op zich een flinke daling wat we niet hadden verwacht. Als we de Technische Analyse van bepaalde mensen die zich richten op de Elliot Wave grafieken moeten geloven, zijn we nu ongeveer op de bodem. Iets boven de $ 7000 voor Bitcoin is het laagste punt en vanaf hier gaan we verder omhoog naar $ 11.500 á $ 12.000.

Als dit gebeurt, stijgen we dus in 3 á 4 weken tijd ongeveer 50%. Enorm veel dus, wij blijven rustig zitten en verwachten herstel deze weken.

elliot wave

Succes met cyrpto traden!

 

Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd. Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde.

 

 

Leave a Reply