Updates

Is het einde van Tether in zicht?

By oktober 15, 2018 No Comments

De nieuwe week begint alweer direct interessant. Het lijkt er op dat Tether (USDT), de coin die altijd gelijk aan de Dollar leek te zijn, nu toch wel kapot gaat. Eigenlijk elk verschil, wat USDT heeft ten opzicht van de $ 1,- klopt al niet. Nu staat USDT op $ 1,20. Dit klopt natuurlijk niet, en is veel te duur voor $ 1,- wat je eigenlijk zou moeten betalen. Dit komt omdat Tether door geen echte partij wordt ondersteund. Door de verschillende bronnen die afgelopen nacht er over schreven kwam het nieuws pas vanochtend door en werd er op gereageerd. Zie hier het resultaat.

Binance today

Alle grote partijen zijn vanochtend hun geld van USDT naar BTC aan het verhuizen, vandaar de grote stijging van $ 6.400 naar $ 7.680 in ongeveer 2 uur tijd. Er bestaat nu de kans dat de grote whales hun geld van BTC willen verhuizen naar TUSD. True USD is ook een token die zegt dat ze altijd gelijk zullen blijven aan de Dollar. Dan zou er weer een grote daling kunnen komen later deze dag. Weer richting $ 6.500 ongeveer kunnen we niet uitsluiten.

 

Einde van Tether

Het einde van Tether is misschien al wel bijna hier, vandaag zou Tether nog wel lager kunnen komen te staan. Ons advies is daarom, om het geld wat je nog in Tether hebt staan, in een andere coin te zetten. Wie weet is het misschien later deze week helemaal niet meer waard.

tether usdt

Fiat Exchanges

Op het moment dat er Fiat exchanges komen, dus waar je met Euro en echte Dollar je coins kunt kopen, zal er geen andere coin meer zijn, waarbij je kunt handelen tegen de Dollar prijs. NEX wordt een exchange waar je je Euro hoogst waarschijnlijk op kunt zetten en zeer snel kunt handelen tegen de Euro prijs.

 

 

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

 

Leave a Reply