Updates

NEX party

By oktober 27, 2018 No Comments

Het lijkt rustig in de Crypto wereld, maar toch gebeurt er nog enorm veel achter de schermen. Bitcoin gaat zijwaarts en je kunt er een bijna een waterpas onder leggen.

bitcoin waterpas

Toch wordt er hard gewerkt aan Bakkt, de exchangen van Nasdaq, maar ook andere nieuwe platformen. 2019 wordt het jaar van de mooie en ‘goed’ werkende DEX’en. IDEX, Switcheo en andere DEX’en die nu al een aantal jaren online staan, werken zeer matig. Het is tijd voor een nieuwe wereld in de Crypto: goed werkende DEX’en.

Zo is Binance bezig met een DEX te ontwikkelen en is ook NEX hard bezig om zijn platform op tijd te lanceren. In de roadmap van NEX staat dat in de herfst van 2018 het platform Live zal gaan. De Astranomische herfst duurt officieel t/m 21 december 2018. NEX heeft dus nog een kleine twee maanden.

NEX Party

Het project NEX, NEON Exchange bestaat officieel één jaar. Vandaar dat ze een ‘Party’ hebben georganiseerd, vanavond in de Rode Hoed in Amsterdam gaan ze vieren dat NEX één jaar bestaat. Maar waarom zou je een party organiseren als er nog niet iets tastbaars Live is neergezet? Pas een jaar na Livegang bijvoorbeeld, zou je beter een feest kunnen organiseren…

Vandaar dat wij denken dat er een grote announcement aan zit te komen. Vanavond op de NEX Party verwachten wij dat er of een grote partner bekend gemaakt zal worden, of wel een soort onthulling dat de testversie van het Platform Live zal neergezet worden. Zodat mensen het platform vanaf vanavond kunnen bekijken.

nex party

 

NEX op een exchange

Officieel mogen alleen gereguleerde exchanges NEX listen. Nu is het Aphelion platform niet officieel gereguleerd door de EU, maar zij hebben wel NEX gelist afgelopen woensdag. Het APH/NEX pair stond op de exchange en er wordt ongeveer gehandeld voor 40 á 50 Aphelion tokens tegen één NEX, dat komt neer op ongeveer $ 1,70. Sinds gisteravond is er ook een NEO/NEX pair op de exchange. Ook bij Aphelion wordt dus hard gewerkt, om NEX handelaren het naar het zin te maken. 

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

Leave a Reply