Updates

NEX tokensale

By september 16, 2018 No Comments

Eindelijk was het dan zover, de NEX tokensale is gehouden voor alle deelnemers die de loterij hadden ‘gewonnen’. Op 29 augustus startte de tokensale voor de NEX tokens en afgelopen vrijdag was het voorbij. Bijna alle NEX tokens zijn verkocht en worden ondertussen al verhandeld OTC (Over the counter). The City Of Zion heeft het dan voor elkaar gekregen om een security token te maken. Security tokens zijn coins of tokens die aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen, voorwaarden die vanaf de overheid zijn bepaald. NEX is vanuit de Europese Unie benoemd tot security token. Doordat NEX een security token is hebben ze te maken met bepaalde voorwaarden. Hier door is het veiliger om in security tokens te handelen, dan in utility tokens. Utility tokens mag iedereen zomaar op de markt brengen, wat nu ook in grote mate is gebeurd.

nex tokensale

Huidige waarde

Momenteel wordt 1000 stuks NEX verhandeld voor ongeveer 80 NEO. Dat zou uitkomen op ongeveer $ 1,60 per 1 NEO. Te zien is dat de prijs nu dus al 60% is gestegen.

Er wordt verwacht dat NEX een stuk meer waard zal worden, zodra de NEX exchange Live komt en de token daar ook verhandeld zal gaan worden. Naar verwachting wordt dit in kwartaal 1 van 2019. Wij van Coinupdate verwachten na Livegang van de NEON Exchange een waarde van ongeveer $ 5,- tot $ 8,- per NEX token. Lees hier wat de NEON Exchange precies voor voordelen heeft ten opzichte van andere exchanges.

nex exchange

 

Binance & NEX

Op dit moment is het niet toegestaan om NEX te listen op een exchange. Dit omdat NEX een security token is en de exchange daarvoor een licentie nodig heeft. Binance heeft inmiddels de licentie aangevraagd en mag eigenlijk de NEX token al listen.

NEX is een veel gewilde token en hierdoor zal deze veel verhandeld worden. Nu al OTC, maar al helemaal als deze eenmaal op een exchange komt, wat een stuk veiliger is. Binance heeft daarom (denken wij) snel de licentie aangevraagd, om naar wat wij verwachten, zo snel mogelijk als eerste exchange, de NEX token te gaan opnemen in de lijst met verhandelbare tokens.

binance nex

 

De NEX Suite

De omgeving om alles te regelen van de NEX tokensale en de NEON Exchange zometeen bij Livegang is: NEX Suite. Hier kunnen eind 2018 of begin 2019 de tokens gekocht worden op de exchange. Als de exchange Live gaat zal ik wederom een update doen over de vorderingen hier van.

nex suite

Let op: Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd, Dit Is Geen Financieel Advies! Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde!

 

Leave a Reply