OmiseGO kopen doe je heel makkelijk snel bij Bittrex.com. Bittrex is een crypto currency exchange waarbij je kan handelen in allerlei verschillende crypto coins. Zo kan je hier ook de OmiseGO coin Kopen. Er zijn verschillende exchanges waar je deze coin kunt kopen. Voor een overzicht van deze exchanges, kun je kijken op CoinMarketCap.com. Voordat je deze coin kunt kopen moet je eerst Bitcoin hebben op de exchange. Meer advies over hoe OmiseGo te kopen, schakel de Bitcoin Adviseur in!

omisego kopen

OmiseGO Kopen op de exchange

Eerst zorg je dat je Bitcoins hebt staan op de exchange, bijvoorbeeld op Bittrex. Hoe je Bitcoins koopt en hoe je ze naar de exchange stuurt? Zie je hier! Nadat je ze naar de exchange hebt gestuurd, ga je naar de Markets: linksboven in het beginscherm van Bittrex. Dan typ je het in search gedeelte: OMG. OMG is de crypto naam van OmiseGO. Klik op de naam en dan kom je op pagina waar je OmiseGo kopen kan. Ook kun je gaan naar deze link. Met deze link kom je ook bij de grafiek van OmiseGO kopen.

Het kopen van OmiseGO in de Market

Nu je in de market zit, kun je OmiseGO gaan kopen. Dit door een order in te voeren. Typ je Buy order voor hoeveel OmiseGO je wilt kopen voor welk prijs. Als er verkopers zijn voor die prijs. Dan heb je de eerste OmiseGO gekocht.

OmiseGO kopen nu het nog kan

De afgelopen dagen is OmiseGo enorm hard gestegen. Nu al boven de $ 7,-. Voor een crypto coin kan hij nog veel verder stijgen net als de Bitcoin. Hier onder in de grafiek zijn we de van 3 t/m 11 augustus. Bekijk hieronder ook het advies van OmiseGO.

omisego coin kopen

 

Toekomst en advies van OmiseGO

De toekomst van OmiseGO is enorm groot. Velen hebben gezegd dat wanneer je nu voor $ 5000,- aan OmiseGO gaat kopen, je over 2 jaar miljonair bent. Dat willen we toch allemaal? OmiseGO kopen is nu nog de beste manier om op tijd in te stappen. Zelf verwacht ik dat OmiseGO over ongeveer drie jaar op de $ 350,- zal staan. Dan heb je over drie jaar een kwart van een miljoen. Ook prima toch?