Updates

Op weg naar Consensus 2018

By mei 9, 2018 No Comments

De afgelopen dagen waren redelijk stabiel na de grote stijging van de afgelopen weken. We zijn maar iets gedaald de afgelopen dagen, maar dit kan stilte voor de storm zijn, van volgende week.

consensus 2018 new york

Volgende week is namelijk ‘Consensus 2018’. Van 14 t/m 16 mei is in New York één van de grootste evenementen in de crypto wereld. Hier zullen honderden sprekers verschijnen van over de hele wereld. Sprekers van alle bedrijven die achter de coins zitten. Groot / klein / startups, iedereen is hier aanwezig.

Het aantal aanwezige bedrijven is enorm gestegen. In 2015 waren het 500 bedrijven, in 2016 ongeveer 1500 bedrijven. In 2017 waren het er ongeveer 2750 en volgende week zijn er maar liefst meer dan 7000 verschillende bedrijven aanwezig. Dit zijn bestaande bedrijven, start ups, investeerders, financiële instellingen en allerlei overige bedrijven die toekomst zien in de techniek van de Blockchain. Helaas was Coinupdate te laat met inschrijven voor dit evenement, maar wij zullen in 2019 zeker bij de Consensus aanwezig zijn!

Koers in de afgelopen jaren

Als we kijken naar de koers in de afgelopen jaren in de paar weken na de Consensus zien we continu een grote stijging van zowel Bitcoin als de marketcap. Dat ze beide stijgen, is logisch omdat de marketcap voor een groot gedeelte uit Bitcoin bestaat.

2016 / 2-4 mei

De marketcap ging van 8 naar 15 miljard in anderhalve maand tijd. Een mooie verdubbeling dus.

Bitcoin ging van ongeveer $ 450 naar $ 760 in anderhalve maand. Een stijging van bijna 70%!

marketcap 2016

2017 / 22-24 mei

De marketcap ging na de consensus van 2017 even dalen van 90 miljard naar 60 miljard en toen binnen 2 weken naar 115 miljard. Toch een mooie stijging nog.

Bitcoin ging in 2017 van ongeveer $ 2.370 naar bijna $ 3.000 in 3 weken. Ook een stijging van 25%!

marketcap 2017

Onze verwachting 2018

De markt is totaal anders momenteel dan de vorige jaren. Er zitten veel meer mensen in de Crypto Coins, er is veel meer publiciteit geweest en er beginnen steeds meer bedrijven zich in de wereld van de Crypto te vestigen.

Ondanks dat de markt totaal anders is dan vorige jaren, verwacht ik juist dat nu vele grote investeerders de overstap zullen maken van aandelen naar Crypto valuta. Velen zullen op de Consensus overtuigd worden van de waarde van nieuwe Crypto platform en de nieuwe Coins. Zij zullen in de weken er na goed en rustig bekijken in welke Coins zij willen stappen voor langere tijd. Zowel Bitcoin als vele andere coins zullen in de paar weken er na flink stijgen verwachten wij.

De paar dagen na de Consensus zal de markt nog rustig bewegen, maar eind mei verwachten we toch wel een fikse koersbeweging omhoog.

Tip voor komende weken

Een tip voor de komende is om in de platformen te gaan investeren. Ethereum, NEO, Zilliaqa, ICON, VeChain, Ark, Ethos, EOS en zo zijn er nog een aantal.

Airdrop EOPT

In een artikel op Medium kwam ik een airdrop tegen van EOPT tokens. Deze airdrop heeft een waarde van $ 200,- wordt er benoemd. Je krijgt 1000 tokens in jouw Ethereum adres gestuurd. Er wordt wel verwacht dat de koers van $ 0,20 per stuk hard zal dalen, als de tokens eenmaal verhandeld kunnen worden. Hang dus niet teveel waarde aan de tokens. Maar met ONT kon je ook gratis 1000 tokens krijgen begin dit jaar. Deze ONT tokens zijn nu $ 8,68 per stuk. De moeite waard dus om soms met een airdrop mee te doen.

Klik hier voor de EOPT Airdrop!

Klik op de airdrop link, vul je Ethereum adres in en stuur een kortje berichtje in de Telegram groep zoals daar in het stappenplan staat beschreven. 2 minuten van je tijd, dat is alles, erg simpel! En wie weet is deze airdrop over een paar maanden veel meer waard dan je nu denkt.

airdrop eopt

Geen Ethereum adres?

Nog geen Ethereum (ERC20) adres? Een Ethereum adres kan op www.myetherwallet.com aangemaakt worden. Voer een wachtwoord in en klik op ‘New Wallet’. Let op: schrijf je private key goed en wachtwoord goed op en print hem uit! Anders kun je niet meer bij je Ethereum wallet en zijn je tokens weg!

Mocht je na airdrop hulpen nodig hebben bij het verkopen van deze tokens? Dan help ik je hierbij graag.

Succes met cyrpto traden!

 

Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd. Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde.

Leave a Reply