Wil je graag Regalcoin kopen? Maar je weet nog niet helemaal hoe dat moet? Hier staat een uitleg om Regalcoin te kopen! Regalcoin is momenteel verhandelbaar op twee verschillende exchanges. Op Yobit en op CoinExchange. Dit zijn de twee platformen om Regalcoin kunt kopen.

Doordat je Regalcoin koopt kun je rente ontvagen. Deze rente kan erg hoog zijn, soms wel 1,30 % per dag. Bij een bank krijg je 2,50 % per jaar. Hier krijg je 2,50 in twee dagen. Tel uit je winst.

Het risico zit het in dat je coins voor 99 vast staan. Na 99 dagen kun je weer bij de coins. Het voordeel is hier dat je Hodl geeft aan jouw Regalcoins. Misschien is de koers van Regalcoin enorm gestegen en het vijfvoudige waard over 100 dagen.

Rente ontvangen na het Regalcoin kopen

Op dit moment zal je eerst Regal moeten kopen op een exchange. Vervolgens stuur je jouw Regalcoins naar jouw wallet adres op de Regalcoin website.

Op deze website kun je registreren met je email adres. Na het registreren op deze website krijg je een wallet. Deze wallet staat aan de linkerkant. Na het kopen van Regalcoin op een exchange, stuur je jouw Regalcoins naar je eigen wallet op deze website. Misschien is het even uitzoeken maar het is makkelijk aan te maken.

Vervolgens moet je waarschijnlijk even wachten totdat al jouw coins zijn ontvangen op jouw wallet op de Regalcoin website.

Na het kopen van de regalcoin en het ontvangen van de coin in jouw wallet op de website, gaan we nu zorgen dat je rente kunt ontvangen over jouw coins.

Als je bij het dashbord bent, staat er in het midden ‘Lending’.

regalcoin kopen

Rente pakken met Regalcoin

Als je hier op klikt, kun je bij ‘amount in dollar’ het totaal invoeren wat je wilt inleggen. Dit moet minimal $ 100,- zijn. Vervolgens klik je linksonder op ‘Pay from Regalcoin Wallet’.

Nu heb je de Regalcoin online staan waarbij je rente over vangt.

Let op:

Het staat nu 99 dagen vast en pas over 99 dagen kan je bij de coins. Maar je ontvangt wel elke dag rente. Na dat je meer dan 100 dollar aan rente hebt ontvangen kun je dit opnieuw investeren in de coins.

Succes met Regalcoin kopen!

Veel succes met het kopen van Regelcoin en rente ontvangen!

[vc_single_image image=”665″ alignment=”center” alt=”Regalcoin kopen” title=”Regalcoin kopen rente”]