Siacoin kopen is nu heel makkelijk en doe je snel met informatie van Coinupdate.nl! Voordat je Siacoin gaat kopen, moet je op een bepaalde exchange Bitcoin zetten.

Op welke exchange kun je Siacoin kopen?

Siacoin kun je kopen op achter verschillende crypto coins exchanges. De twee meest gangbare waar het meeste volume is, zijn Poloniex en Bittrex. Voordat je hier Siacoin kunt kopen, moeten er Bitcoins op jouw account staan. Voor het gemak nemen we Bittrex. Bittrex is een exchange waar je kunt handelen in allerlei soorten crypto coins. Je kunt hier bijvoorbeeld OmiseGO kopen en Tenx kopen.

siacoin kopen

Bitcoins naar je wallet verzenden

Eerst moet je zorgen dat er Bitcoins op je wallet staan in jouw Bittrex wallet. Je kunt bij Bitonic, Bitcoins kopen. Op het moment dat je Bitcoins koopt, stuur je deze naar je wallet op Bittrex.

Vanaf Bittrex kun je de Siacoin gaan kopen.

Hoe nu Siacoin kopen?

Als je bent ingelogd op Bittrex, klik je linksboven in op exchange en ga je zoeken naar Siacoin (SIA). Als je deze hebt gevonden, kom je in het scherm waar je de order kunt ingeven. Hier geef je aan voor welke prijs je willen kopen en het aantal dat je wilt kopen. In het begin is het vaak even lastig om te kijken hoe het precies werkt, maar als je het door hebt is het makkelijk om Siacoin te kopen.

Meer informatie over Siacoin kopen

Siacoin kopen en je komt er niet uit? Wil je meer informatie over hoe je Siacoin moet kopen? Neem dan contact op met mij via Whatsapp.