Tenx kopen is heel makkelijk. Wat je moet doen om de crypto coin Tenx te kopen, zal ik hier uitleggen op Coinupdate.nl.

Tenx kopen op Bittrex

Tenx moet je kopen op het handelsplatform Bittrex. Bittrex is een platform waar je kunt handelen in verschillende crypto currency. Zo kun je daar ook OmiseGO kopen, NEO en Steem kopen. Als je nog geen account hebt op Bittrex kun je deze heel gemakkelijk aanmaken door rechts bovenin op Login te kliken. Vervolgens klik je op Sign up, en daar kun je een account aanmaken. Gebruik altijd een wachtwoord die nieuwe weet. Je weet maar nooit wie er met je Tenx van door gaat als je ze hebt gekocht.

Eerst Bitcoin storten, daarna Tenx kopen

Eerst zal je Bitcoin in je Bittrex wallet moeten krijgen. Dat doe je door rechtsboven na het inloggen op je wallet te klikken. Dan kom je in je wallet en kun je op de plus bij Bitcoin klikken. Hier genereer je een Bitcoin adres waar je de Bitcoins heen stuurt. Hoe je bitcoins koopt en naar een wallet stuurt, lees je bij het artikel bitcoins kopen.

Tenx Kopen

Nu gaan we Tenx kopen

Nadat je de Bitcoins hebt gestuurd en zijn ontvangen in je wallet, gaan we Tenx kopen. Soms kan het even een paar uur duren voordat je de Bitcoins hebt ontvangen, geen paniek, ze komen altijd in je wallet terecht.

Nu gaan we in de market Tenx zoeken. Klik links bovenin op markets en zoek op Tenx. Je ziet ‘pay’ verschijnen, klik hierop. Dit is namelijk de handelsnaam van Tenx. Nu kom je bij het handelsplatform van Bittrex waar je Tenx gaat kopen. Je geeft hier een bepaald prijs op in Bitcoin en het aantal, vervolgens klik je op Buy Tenx Pay Token en je hebt de order uitgezet. Op het moment dat je order is gevuld en helemaal is afgewerkt. Heb je de de crypto coin gekocht en staan in je Bittrex Wallet.

Zo gezegd, zo gedaan.

Tenx kopen is helemaal niet moeilijk, alleen je moet weten welke handelingen je moet uitvoeren om tot het juiste resultaat te komen.

Meer info over Tenx Kopen?

Wil je meer info over hoe je Tenx moet kopen of kom je er niet uit? Neem contact met mij! Tenx kopen is helemaal niet moeilijk, succes!

tenx kopen online