Updates

Waarom investeren in QuarkChain?

By mei 13, 2018 No Comments

En daar, daar is QaurkChain.

quarkchain

Quarkchain staat in alle lijstjes van alle grote cryptogramguru’s and crypto channels. Bij het verzamellijstje van de Top7ICO’s staat QuarkChain 9 maal op de nummer 1 positie!  Goede reden dus om met deze ICO mee te willen doen!

top7

Wat is QuarkChain?

Quarkchain zorgt er voor dat er op een veilige manier schaalbare blockchain oplossingen worden gemaakt en daarbij ook een 1 miljoen onchain TPS te leveren. QuarkChain wil vooral richten op de drie belangrijke elementen: decentralisatie, beveiliging en schaalbaarheid.

Wat maakt het meedoen met deze ICO bijzonder?

Naast dat QuarkChain erg bijzonder is, heeft de ICO van QuarkChain geen presale, maar alleen een public sale. Hierdoor zijn alle kansen gelijk en kan iedereen investeren. Doordat iedereen voor een gelijk bedrag mee kan doen, komen er geen grote spelers met grote aantallen QuarkChain coins.

Als de coin eenmaal op een exchange komt, zal er geen grote dump komen, maar zullen de coinholders de eigen token langer vast houden. Waardoor het een waardevoller project zal gaan worden.

ICO QuarkChain

Om aan de ICO van QuarkChain mee te kunnen doen, moet je natuurlijk wel de nodige interesse tonen in dit prachtige project.

  1. De eerst 5000 leden die zich bij de Telegram groep hebben aangemeld krijgen extra punten, dit kan oplopen tot 50%.
  2. Als tweede is er een quiz die moet worden gemaakt, hier in moeten vragen worden beantwoordt over QuarkChain. In deze quiz kan er 30% van de punten verdiend worden.
  3. Als laatste kun je maximaal 20% van de punten scoren met een contributie doen voor QuarkChain, dus een leuk verhaal schrijven over QuarkChain en deze delen met al je volgers.

Als je meer dan 60% aan punten behaalt, mag je meedoen aan de ICO.

Advies

Probeer mee te doen met de ICO van QuarkChain. Is dit niet gelukt? Koop hem dan op de exchange als hij daar eenmaal op komt, hodl deze token voor de komende twee jaar.

QuarkChain gaat niet naar de Maan, maar naar Jupiter!!

quark chain

Succes met cyrpto traden!

 

Al Onze Adviezen En Voorspellingen Over Crypto Coins en Startende ICO’s Zijn Op Gevoel En Op Technische Analyse Gebaseerd. Coinupdate Kan Niet Aansprakelijk Worden Gesteld Voor Eventuele Verliezen Van Uw Portfolio Waarde.

Leave a Reply