Updates

Wanneer is de bearmarket voorbij?

By januari 10, 2019 No Comments

Dat is nog maar de vraag? Dit is een uniek punt in de geschiedenis van geld. Ten slotte hebben we een methode bereikt waarbij een paar mensen (in de regering) niet langer een overweldigende controle over de rijkdom van mensen kunnen hebben. Als je vandaag van crypto houdt en je weet niet hoe we hier zijn gekomen, dan zul je crypto misschien niet waarderen, vooral niet op dit punt. Maar kijkend naar het hele spectrum, ben ik heel blij dat ik in crypto ben.

Waarom nog in de bearmarket?

Waarom is de crypto-industrie in een bearmarkt? Of laten we het preciseren, waarom wordt bitcoin tegen zo’n lage prijs verhandeld en lager? Het is erg makkelijk. De marktprijs wordt bepaald door de marktkrachten, bekend als vraag en aanbod. Alleen deze keer is het aanbod al aanwezig en kan het niet worden gewijzigd. Dus de marktprijs wordt puur beïnvloed door de vraag. De vraag betekent hoeveel mensen kopen in verhouding tot het aantal dat wordt verkocht. De crypto-industrie bevindt zich in een bearmarkt omdat er veel mensen verkopen en niet zo veel kopen. Nu is de vraag, wie zou zijn bitcoins op dit moment verkopen?

Crypto Industrie gaat groot worden!

Dit is slechts een illustratieve vorm om de tractie op het volgende niveau voor bitcoin en de crypto-industrie in het algemeen te bevorderen. Ik geloof niet in het feit dat de ETF crypto “helpt”, sterker nog, ik denk dat het een soort ketting is om crypto te binden met de traditionele systemen. Bitcoin is ontworpen om gedecentraliseerd te worden en heeft geen enkele bevestiging van Wallstreet nodig om het op de goede weg te krijgen. Ik denk dat de industrie op de rand staat van iets fenomenaals hier.

Neem mijn ideeën met uw eigen discretie. Dit is geen financieel advies. Ik speel slechts een klein deel in het nemen van bitcoin en cryptocurrencies naar het volgende niveau.

Leave a Reply