Wat betekent Hodl

Wat betekent Hodl?

Dat vragen heel veel mensen zich af. Hodl is bedacht een forumlid van Bitcointalk. Genaamd: GameKyuubi. Hij schreef in een forum post: I am hodling. Vanaf dat moment heeft iedereen het in het bericht meer over Hodl dan ove de inhoud van het bericht zelf. Deze persoon heeft de laatste twee letters van Hold omgedraaid naar Hodl. Hold betekent, het vasthouden van de coins. Dus niet verkopen en niet bijkopen. Als nu iemand ‘Hodl’ roept betekent dat het vasthouden van de coins. Niet verkopen en niet kopen.

Wil je ook weten wat FOMO betekent? Kijk dan op de pagina: wat betekent FOMO!

Wat betekent Hodl?

Betekenis Hodl

Nu je weet wat de betekenis is van Hodl, kun je dit ook gebruiken in de Telegram of Whatsapp groepen waarin je praten over de verschillende soorten crypto coins. Ook meer informatie over de Hodlcoin? Lees hier onder snel verder!

Of wil je meer Bitcoin advies? Waar we ook bespreken hoe je goed kunt hodlen?

Meld je dan aan voor de Gratis Whatsapp Coin Updates van Coinupdat.nl!

Hodlcoin kopen

Er is tevens een Hodlcoin op de wereld gebracht. De Hodlcoin is alleen verkrijgbaar op de Coinexchange. Deze kun je kopen met Bitcoin. Hodlcoin heeft weinig meerwaarde op de markt. Mocht je de Hodlcoin toch willen kopen? Maak een account aan bij Coinexchange, stuur Bitcoin naar je wallet en koop daarvan de Hodlcoin.

hodl

Hodlcoin chart

De Hodlcoin live koers is hier te bekijken:

 

 

 

 

 

 

 

Hodl

Coinupdate eind 2018: Hodl is niet de beste manier om geld te verdienen is gebleken, het beste was om te verkopen begin 2018 en niet ‘hodl’ te doen. Er is veel waarde van crypto coins verloren in het afgelopen jaar, voornamelijk de kleinere coins zijn gedeeld door 10 gegaan. Wij van coinupdate verwachten wel nog weer een bullrun, waarin je juist wel jouw Coins en Tokens moet gaan hodlen. Succes, lees hier onder meer info over dit prachtige woord: HODLLLL!

Meer info: Wat betekent Hodl?

Wat betekent hodl nou echt en wil je hodlen? Of wil je meer informatie ontvangen over wat Hodl betekent en hoe je dit moet doen? Neem contact op met Coinupdate en schrijf je in voor de Coinupdates.

Hodl Bitcoin Hodl Ethereum Hodl Neo