City Of Zion is een grote organisatie die allerlei elementen rond blockchain en crypto currencies ontwikkeld zo hebben zij NEO ontwikkeld. Daarnaast zijn ze bezig met nOS. Dus NEO operating system aan het ontwikkelen. Maar er is nu dus een gedeelte met NEX bezig.

Wat is NEX?

De nieuwe exchange heet NEX, Neon Meta-Exchange. Deze exchange gaat waarschijnlijk zorgen voor veel volume op een mooie exchange. De bedenkers van NEX zijn erg trots op hun werk en zij zijn nog steeds bezig om altijd deze exchange te optimaliseren. De officiele website is: neonexchange.org. Hier op is alle informatie te vinden over de exchange.

NEX is een gedecentraliseerde exchange die zorgt voor veiligheid en super snelle transacties op het netwerk. Crosschain maken ze gebruik van en ze willen dit als eerste exchange goed en snel toepassen. Wij van Coinupdate kijken uit naar de werking van CrossChain in de Blockchain! Spannend!

wat is nex

Tokensale van NEX

De Tokensale is goed verlopen, en het duurde allemaal wat langer dan verwacht, maar uiteindelijk is de NEON Exchange tokensale uitgevoerd. Er zijn totaal een 50 miljoen tokens. De helft in handen van particulieren en de helft in handen van hunzelf.

NEON Meta Exchange

Nex betekent officieel NEON Meta Exchange, maar iedereen noemt het al anders:

  • Neon exchange
  • Neo exchange
  • NEX
  • NEX exchange

Zo zie je dat er vele mensen zijn die het allemaal anders noemen. Heb jij nog een andere gedachte over NEX? Laat het ons weten en we zetten hem er bij. Lees hier onder meer informatie over NEX!

Meer informatie over: wat is nex?

Wil je meer informatie over wat NEX nu precies is en hoe je hier op de exchange kunt handelen? Neem dan contact op met Coinupdate.nl voor meer informatie!