Waves kopen als crypto coin is niet moeilijk. Je kunt waves kopen op een exchange, zoals Yobit. Voordat je Waves op een crypto coin exchange kunt kopen, moet je zorgen dat je Bitcoin op de exchange hebt staan. Hoe je Bitcoin op een exchange zet, lees je bij de uitleg van het Bitcoin Kopen.

De Waves Crypto Coin

Achter Waves zit een groot bedrijf die de coin hebben opgezet. Op de websites van de wavescommunity.com is veel informatie te lezen waarvoor Waves precies op de wereld is gebracht. De reden waarom je Waves moet gaan kopen, is dat Waves de toekomst is van het decentraliseren van handelsplatformen. Zij vormen de basis van mooie systemen in de toekomst.

Ten tweede kun je met de Waves Coin een hoop geld verdienen. We verwachten dat waves eind 2017 boven de $ 50,- zou kunnen staan. Maar dit zijn speculaties. Wel zou je hier voor een gokje kunnen wagen en Waves kopen op een exchange.

Waves heeft de toekomst

Net als vele andere Crypto Coins heeft Waves een mooie toekomst voor zich. De Crypto coin wereld zal uiteindelijk de banken over nemen. De banken zullen verdwijnen en Crypto Coins zal misschien over 100 jaar het enige betaalmiddel zijn. Ook Digibyte, Bitshares of Pakcoin hebben een grote en mooie toekomst. Pakcoin kopen kun je nu nog heel laag doen. Ik verwacht dat pakcoin net als waves de komende vijf á zes maanden hard zal stijgen. Nu kun je nog goedkoop Waves Kopen, zie hier onder de actuele koers van Waves.

Waves kopen voor in je wallet

Naast dat je met Waves kunt handelen op een exchange, kun je ook Waves kopen voor in je offline Wallet. De offline Wallet kun je hier downloaden. Op deze wallet kun je de Waves coins veilig bewaren zonder dat mensen je kunnen hacken.

Waves kopen

Bekijk hieronder het korte filmpje waarom je in Waves moet investeren.